front-img
vraag
direct een
offerte
aan Klik hier
blog #5 / 19 juli 2022 / door Hilde Snoeijen

De zachte scheiding tussen binnen en buiten

Wil je eenheid creëren in je woning én tuin, dan is het belangrijk om meer outdoorgevoel binnen te krijgen en meer homegevoel buiten. In de editie april | mei van Stijlvol wonen worden maar liefst 12 tips genoemd voor de perfecte tussenruimte. Wij sommen de belangrijkste tips voor jou op, waar wij jou mee kunnen helpen.

Kies kleuren uit je omgeving

Eerder in een van onze blogs vertelden we je al over exterieure kleurpatronen en hoe je jouw tuin zomerklaar maakt. Figuurlijk gingen we Zuid Europa naar Nederland halen en helemaal los met praktische tips om één geheel te vormen in je tuin. Wil jij nu eenheid creëren tussen jouw tuin en huis? Laat dan de kleuren in de buitenruimte terug komen in je binnenruimte. En vice versa.

Heb jij bijvoorbeeld lavendel in je tuin staan? Laat je inspireren door deze prachtige plant en laat het paars terug komen in jouw huis. Liever niet te kleurrijk? Ook plantenpotten/tegels en groene planten kunnen jouw inspiratiebron zijn. Integreer bijvoorbeeld groen in huis.

Behang je buitenmuur

Waarom een saaie terrasmuur als je ook je terrasmuur kunt opknappen? Nu zijn de meeste onder ons wel bekend met een likje verf aan de muur, maar wist je dat je zelfs behang hebt voor buiten? Ja, het kan echt! Zorg natuurlijk wel voor weersbestendig behang, niet elk behang kan tegen bijvoorbeeld vochtigheid. Door je buitenmuur te behangen creëer je meteen een soort huiselijk gevoel. En laten we dat net willen om een zachte scheiding te maken tussen binnen en buiten.

Wil jij deze zachte scheiding creëeren? Kremers Schilderwerken helpt jou graag verder.

Hilde Snoeijen MOOST Interior, speciaal voor
Kremers Schilderwerken

‘Met onze uitgebreide professionele ervaring kunnen wij u perfect adviseren over kleuren, mogelijkheden, materialen en toe­passingen’

– René Kremers

onze partners