front-img
vraag
direct een
offerte
aan Klik hier
blog #3 / 22 juni 2022 / door Hilde Snoeijen

Kleur van de maand

In deze blog wanen we ons een weg in Californië. Met the California Collection, ontworpen door niemand minder dan Kelly Wearstler, heeft Farrow&Ball een pallet ontworpen met maar liefst acht zonovergoten verfkleuren. Laat je in deze blog meenemen naar de mistige kusten, wegen tussen de palmbomen en woestijnen in Californië.

Warme kleuren die de eenvoud accentueren. Dé trend van nu. Kremers Schilderwerken heeft voor deze maand de kleur Sand No. CC2 uitgelicht als kleur van de maand.

Pas de kleur toe in je huis

Verliefd geworden op deze kleur? Dat snappen we maar al te goed. Combineer een zandkleur heel eenvoudig met beige. Denk bijvoorbeeld aan beige meubels, textiel en accessoires. Zorg wel voor een contrast in kleurtinten. Ga bijvoorbeeld voor een tweede kleur uit de California Collection die je kunt toepassen in je interieur.

Stijlen in de kleur van de maand

Deze kleur kun je eenvoudig in verschillende stijlen combineren. In een Scandinavisch interieur zal het een basiskleur zijn. Maar het kan ook een permanente rol krijgen in bijvoorbeeld een landelijk interieur.

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen? Neem nu nog vrijblijvend contact met ons op.
Hilde Snoeijen MOOST Interior, speciaal voor
Kremers Schilderwerken

‘Met onze uitgebreide professionele ervaring kunnen wij u perfect adviseren over kleuren, mogelijkheden, materialen en toe­passingen’

– René Kremers

onze partners