Kremers Schilderwerken uit Heeze: een begrip in de regio!

Kremers Schilderwerken is een begrip in de omgeving van Heeze-Leende, Valkenswaard, Geldrop en Eindhoven. Ons bedrijf werd halverwege de vorige eeuw opgericht door Henk Kremers. Onder zijn leiding bouwden we al in die eerste jaren een goede naam op. Hoewel Henk in de jaren zeventig besloot iets anders te gaan doen, bleef hij er wel bij schilderen. In de avonden en weekeindes hielp zijn zoon René hem daarbij.

René besloot – na een studie aan de heao en een carrière als boekhouder – in 2006 het bedrijf van zijn vader verder te zetten. Sindsdien heeft René ervoor gezorgd dat Kremers Schilderwerken in de wijde omgeving van Heeze opnieuw een begrip werd.

Ons bedrijf combineert kwalitatief hoogwaardig schilderwerk met betrouwbaarheid en flexibiliteit. Kremers Schilderwerken is erkend door kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder, een erkenning waar we trots op zijn. We verzorgen naast spuitwerk ook glas-, behang-, keim– en schilderwerk van onder andere woningen, kantoor- en bedrijfsgebouwen en nieuwbouw.

Het vertalen van de eisen en wensen van de klant in een transparante offerte is bij ons vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor het afleveren van kwaliteitsspuitwerk en schilderwerk met volledige garantie. Daarnaast hebben kostenbeheersing en een goede prijs-kwaliteitverhouding bij ons prioriteit.

Wilt u weten wat Kremers Schilderwerken voor uw binnen- en buitenschilderwerk kan betekenen, neem dan contact met ons op. Dat kan via info@kremersschilderwerken.nl of 040-84 22 667.

Service en kwaliteit in schilderwerk

Voor Kremers Schilderwerken is een vertrouwensrelatie met de klant essentieel. Daarom zijn onze aandachtspunten kwaliteit, advies en service.

Verder onderscheiden we ons, omdat we:

  • Lid zijn van overkoepelende werkgeversorganisatie OnderhoudNL
  • Erkend zijn door kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder
  • Ruime garanties bieden
  • Een erkend leerbedrijf zijn