Kremers Schilderwerken heeft het keurmerk ‘De Betere Schilder’ en daar zijn we trots op.

Waarom de betere schilder?

Wie zijn huis laat schilderen, wil er zeker van zijn dat het goed gebeurt. U wil niet het risico lopen dat iemand uw schilderwerk verkeerd aanbrengt of dat het al na enkele maanden begint af te bladderen. Om er zeker van te zijn dat een goede, erkende schilder uw pand schildert, gaat u in zee met een erkend Betere Schilder. Dan bent u zeker van vakwerk, een uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie.

Voorkom verkleuring en scheuren in uw schilderwerk, afgebladderd schilderwerk en zelfs houtrot: kies voor een erkend kwaliteitsbedrijf. Met vakkundig onderhoud, uitgevoerd door een erkend Betere Schilder, weet u zeker dat uw huis er de komende jaren weer perfect verzorgd uitziet.

Erkend Betere Schilders zijn échte vaklui en zijn trots op het vak

Schildersbedrijven die zijn aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder hebben passie voor het schildersvak. Ze zijn trots op het werk dat ze uitvoeren. Oordeel zelf en bekijk hier de beoordeling van onze klanten.

De zekerheden die u hebt als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder:

  • Vakkundige en getoetste schilders
  • Intensieve kwaliteitstoetsing en -controle
  • Openbare klantbeoordelingen en dus geen verrassingen
  • Uitgebreide klachtenprocedure en -bemiddeling
  • Jarenlange garantie, inclusief officieel garantiecertificaat

Uw huis of bedrijfspand is uw kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan). Daarop moet u zuinig zijn! Bij het zoeken naar een schilder kiest u dus een vakman met hart voor uw huis of bedrijfspand. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Vraag direct een offerte aan via onze website of neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw schilderwerken worden uitgevoerd door échte vakschilders met liefde voor het vak. Neem daarnaast ook een kijkje bij onze recente projecten om een goed beeld te krijgen van onze verschillende specialisaties.