Kremers Schilderwerken is SBB Erkend leerbedrijf

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-scholieren het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit is de zogenaamde beroepspraktijkvorming. Erkende leerbedrijven – zowel bedrijven als zzp’ers – zijn een schoolvoorbeeld voor onze branche. Door scholieren te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Voordelen

Als erkend leerbedrijf van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bieden we de volgende voordelen:

  • Opleiden is een leuke manier om leergierige en gemotiveerde arbeidskrachten in huis te halen. Veel studenten gaan na hun opleiding schilder aan het werk bij hun leerbedrijf.
  • Studenten hebben een frisse kijk op een bedrijf en nemen actuele kennis en nieuwe inzichten mee. Dat is belangrijk voor een gezonde mix van jong en oud.
  • Studenten werken direct mee in een bedrijf. Ondernemers hebben plezier van de extra handen van beginnende vakmensen op de werkvloer.
  • Studenten wisselen ervaringen met elkaar uit. Via hen kunnen ondernemers hun aantrekkingskracht als werkgever vergroten.

Wil jij jouw beroepspraktijkvorming volgen bij Kremers Schilderwerken? Neem direct contact met ons op.

erkend-leerbedrijf-schilder