Uw schilder in Geldrop en verre omgeving!

Kremers schilder in Geldrop en de verre regio, heeft al decennia lang ervaring in advies en uitvoering. Vakmanschap, passie en de modernste technieken zijn de sleutelwoorden voor het allerbeste resultaat.

Kremers Schilderwerken is een familiebedrijf wat kwalitatief hoogwaardig schilderwerk combineert met betrouwbaarheid en flexibiliteit. Schilderen is een vak, een ambacht en we hebben dan ook met trots de erkenning ‘De Betere Schilder’ mogen ontvangen van een kwaliteitsorganisatie. Daarnaast zijn we als bedrijf een SBB erkend leerbedrijf.

Kremers Schilderwerken zorgt in Geldrop voor de complete afwerking en het onderhoud van woningen, appartementen, bedrijfspanden en nieuwbouw. Denk daarbij aan schilderwerk zowel buiten als binnen, latex en lakspuiten waardoor we uw muur, wand, deuren en kozijnen weer als nieuw laten uitzien. Daarnaast doen we ook behangen, glaszetten, houtrotreparaties en texwerk. Daarnaast Keimen we veel buitengevels met Keim mineraalverf. Deze verf is onbrandbaar, milieuvriendelijk, kleurecht, dampopen en ecologisch.

Het Binnen schilderwerk is voor het overgrote deel verfraaiing van uw interieur en dat draagt bij tot een mooie en persoonlijke uitstraling. Daarnaast is het natuurlijk ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Buitenschilderwerk is een investering om uw pand in top conditie te houden en te beschermen tegen de verschillende seizoenen van ons land.

Het binnen schilderwerk is voor het overgrote deel ter verfraaiing van uw interieur en dat draagt bij tot een fraaie en persoonlijke uitstraling. Daarnaast is het natuurlijk ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Buitenschilderwerk is een investering om uw pand in top conditie te houden en te beschermen tegen de verschillende en wisselende weersomstandigheden van ons land.

Ook voor houtrotreparaties bent u bij Kremers aan het juiste adres. Houtrot is het gevolg van schimmelgroei en dit kan het hout aantasten. Afhankelijk van de mate waarin houtrot voorkomt zal er moeten worden beslist of het element (deels) vervangen moet worden of het kan worden gerepareerd. Al onze medewerkers hebben alle opleiding tot erkend hourotspecialist gevolgd.

Binnenschilder of buitenschilder Geldrop?

Voor houtrotreparaties bent u bij Kremers ook aan het juiste adres. Houtrot is het gevolg van schimmelgroei en dit kan het hout aantasten. Afhankelijk van de mate waarin houtrot voorkomt zal er moeten worden beslist of het element (deels) vervangen moet worden of het kan worden gerepareerd. Al onze medewerkers hebben alle opleiding tot erkend hourotspecialist gevolgd.

Wij verzorgen binnen onze glasservice alle werkzaamheden met betrekking tot beglazing. Kremers zorgt voor een keurige afwerking en een fabrieksgarantie op dubbelglas.

Een mooi afgewerkte wand kan de sfeer bepalen in uw huis of werkomgeving. Kremers schilder in Geldrop e.o. kan u prima helpen om hierin de beste keuze te maken. U kunt kiezen voor behang, glasvezelbehang, decoratieve wandafwerkingen denk hierbij bijvoorbeeld Beton Cire of (sier)stucwerk.

Wij werken op alle gebieden duurzaam en toekomstbestendig en geven onze klanten het beste advies over kleuren, mogelijkheden, materialen en toepassingen.  Onze offertes zijn duidelijk en transparant, waardoor u nooit onaangenaam verrast zult zijn.

Op zoek naar een schilder in Geldrop? Wilt u meer weten wat Kremers Schilderwerken allemaal voor u kan betekenen in de regio Geldrop neem contact met ons op. Dat kan via info@kremersschilderwerken.nl of 040 – 84 22 667

Vult u onderstaand contactformulier volledig in, dan nemen wij contact met u op voor het maken van vrijblijvende afspraak voor opname.