Schilderen is een vak;  een ambacht dat alle medewerkers van Kremers Schilderwerken tot in de puntjes beheersen. Wij zorgen dan ook voor vakkundig aangebracht binnen- en buiten-schilderwerk.

Daarnaast zorgen wij ook voor uiteenlopende vormen van wandafwerking, zoals behang, glasvezelbehang, texwerk, en decoratieve wandafwerkingen . Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, werken wij met erkende, hoogwaardige merken als Sigma, Caparol en Drost. Voor de decoratieve wandafwerkingen werken wij graag met merken zoals: Pure & Original, Painting the Past, Farrow and Ball, Beton Cire en PerlaMuro.
Wilt u graag duurzaam schilderwerk, dan kunt u ook bij Kremers Schilderwerken terecht. Mineraalverven als Keim en Copperant zijn milieuvriendelijk en ecologisch. Daarmee pakt u uw schilderwerk gegarandeerd veilig en vakkundig aan.

Meer dan schilderen alleen

Een andere specialisatie in het schildersdomein is latex-spuiten, een snelle en efficiënte manier om uw wanden te voorzien van een nieuwe kleur. We werken met de beste materialen en apparatuur om het optimale resultaat te behalen. Bekijk hieronder het totaaloverzicht van onze specialisaties en ontdek hoe wij u kunnen ontzorgen en voorzien van vakwerk.