Glasschade snel laten repareren? Bel nu Kremers’ glasservice

Als u glasschade heeft, wilt u graag dat de schade zo snel mogelijk verholpen wordt. Dat begrijpen wij. Daarom plaatsen wij snel en vakkundig een nieuwe ruit en handelen wij ook de glasschade af met uw verzekering. Als u bij uw schademelding de gegevens van uw verzekering bij de hand heeft, kunnen wij in één keer alles voor u regelen.

Met bijna elke verzekeraar kunnen wij direct uw schadeclaim afhandelen. Controleer dit of vraag hiernaar als u de afspraak maakt.

Heeft u glasschade of bent u op zoek naar een partij voor glasreparaties? Bel 040-8422667 of 06-46188684.

Kremers Schilderwerken staat voor u klaar om uw glasschade te repareren. Wij denken mee met de klant en zullen altijd op zoek gaan naar de beste en voordeligste manier voor de klant. U kunt bellen met 040-8422667 of 06-46188684 of als de glasreparatie minder urgent is mailen naar info@kremersschilderwerken.nl of de offerte aanvraag invullen. Ons team van ervaren glasspecialisten staat voor u klaar!

Kremers’ glasservice in de regio Noord-Brabant

Wij verzorgen glasreparaties door heel het land en zijn inmiddels een begrip in omgeving van Heeze-Leende, Valkenswaard, Geldrop en Eindhoven. Wij zijn erkend door kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder, waar wij zeer trots op zijn. We verzorgen naast onze glasservice ook behang-, keim– en schilderwerk en spuitwerken van woningen, kantoor- en bedrijfsgebouwen en nieuwbouw.