Repair Care: totaaloplossingen in duurzaam houtherstel & onderhoud

Repair Care International staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en –onderhoud. Houtrot is een steeds vaker en hardnekkig terugkomend probleem bij onderhoudswerkzaamheden aan diverse projecten. Oorzaken van houtrot zijn vaak achterstallig onderhoud en verkeerde constructies van houtverbindingen. En daarbij komen behoorlijke kosten om de hoek kijken indien kozijnen moeten worden vervangen.

repair-care-houtherstel-onderhoud-hout

Repair Care houtherstel: een compleet onderhoudssysteem

Met Repair Care Systems behoort de kostbare vervanging van kozijnen en eventuele overige gevelelementen – waar mogelijk – tot het verleden. Repair Care Systems staat voor preventief onderhoud van al uw geveltimmerwerk. Voor dit onderhoud worden speciaal ontwikkelde epoxyproducten, een beglazingssysteem en diverse accessoires op de markt gebracht. Te samen vormen zij een compleet onderhoudssysteem, dat het mogelijk maakt houtwerk duurzaam te behouden en zonodig te renoveren. Dit alles bovendien tien jaar gegarandeerd!

Overschilderbare houtrotvervanging, fantastisch resultaat

Bij het gebruik van Repair Care Systems wordt slechts het aangetaste hout verwijderd waarna deze plek wordt opgevuld met de speciale epoxies. Nadat deze uitgehard zijn, hebben zij dezelfde eigenschappen als hout en kunnen ze eenvoudig worden overgeschilderd. Na de houtrotreparatie is er geen verschil meer zichtbaar tussen het hout en de epoxie.

Kremers onderzoekt en adviseert in geval van houtrot

Wilt u weten of het revolutionaire Repair Care Systems ook in uw geval dé oplossing betekent bij houtherstel? Neem dan contact op met Kremers Schilderwerken.

Erkening: Kremers Schilderwerken als specialist in houtrotreparaties

De medewerkers van Kremers Schilderwerken zijn door Repair Care opgeleid als specialisten voor alle houtrotreparaties. Kremers Schilderwerken is gecertificeerd tot categorie 3 in duurzame reparaties, hierdoor schakelt u het juiste bedrijf in met de gewenste expertise binnen houtherstel en houtrotreparaties. Heeft u vragen of Repair Care houtrotherstel? Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan via onze website. Wij helpen met veel plezier verder en voorzien u van een gedegen en eerlijk advies.

repair-care-houtherstel