Wandafwerking: welke mogelijkheden zijn er bij Kremers?

Een mooi afgewerkte wand bepaalt de sfeer en woonbeleving in uw woon- of werkruimte. Er zijn veel mogelijkheden om zo’n mooie wand te maken. Kremers Schilderwerken kan u daar prima bij helpen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor behang, glasvezelbehang of (sier)stucwerk. Daarnaast is kleur- en materiaalkeuze soms lastig. Kremers adviseert u graag.

Behangen is terug van weggeweest. Grote (foto)print, patroonbehang of eenvoudig effen: de behangers van Kremers Schilderwerken leveren altijd een naadloos resultaat. Glasvezelbehang is hygiënisch en heeft een verstevigend effect op wanden. Het is onderhoudsarm, vochtwerend, stootvast en verkrijgbaar in allerlei structuren en motieven. Ook de kleur is geen probleem, want dit behang is overschilderbaar. Deze eigenschappen maken glasvezelbehang populair bij zorginstellingen en andere gebouwen waar de wanden een stootje moeten kunnen hebben en deze wandafwerking een treffende oplossing is.

Samenwerkende schilderspecialisten met één Kremers-aanspreekpunt

Voor sierpleisters en stucwerk schakelen wij externe experts in die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Wilt u voor uw project liever met één partij te maken hebben, dan kunt u deze werkzaamheden gerust laten doen onder de ‘paraplu’ van Kremers Schilderwerken. Wij nemen u de zorg van planning en organisatie graag uit handen.

Verder kunnen wij alle overige verftechnieken en wandafwerkingen voor u verzorgen.

Klik voor meer informatie op een foto van de wandafwerking naar keuze of vraag direct een offerte aan via onze offertepagina.