Kremers Schilderwerken: dé specialist in behangen

Naast huishoudens voorzien van het beste schilderwerk, zijn wij ook specialist in behangen. Behang op de muur is weer helemaal van nu! Vaak gaan behangen en schilderen hand in hand en dat is niet voor niets. Zodra u besluit om alles in huis of op de werkplek flink te laten aanpakken,voert dit verder dan alleen het binnenschilderwerk. Behangen is hier een goed voorbeeld van. Zo kan een bepaalde woonruimte compleet veranderen van sfeer en stijl dankzij een opfrisbeurt van verf of een behang met moderne uitstraling. Of klassiek. Het is maar net wat u wilt.

Net als schilderen is behangen een vak apart. We zien vaak dat mensen het behang zelf aanbrengen, uiteraard met zorg, maar dat het resultaat te wensen overlaat. Behangwerk komt pas goed tot zijn recht wanneer vakkundige handen het aanbrengen. Op die manier voorkomt u dat achter het behang lucht blijft zitten, wat niet zo fraai oogt. Vakwerk levert het beste resultaat, ook als het gaat om behang.

Zo brengen we het behangwerk gegarandeerd naadloos aan. Zo heeft u er lang plezier van. We geven u graag een kleur- en stijl advies op basis van de ruimte die u wil laten behangen. Er zijn namelijk diverse soorten behang verkrijgbaar, evenals veel verschillende kleuren, prints en kwaliteiten. U heeft onder meer keuze uit papierbehang, vinyl, textiel, glasvezelvlies en fotobehang. Ieder type behang heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Wij zijn er voor u om u te adviseren over welk type behang bij uw huis én bij uw smaak past.

Papierbehang, Kremers adviseert over kleur en kwaliteit

In nieuwbouwwoningen, maar vooral in de al wat oudere woningen, wordt in de regel voor papierbehang gekozen. Papierbehang kent vele soorten: een klassiek behang, extreem, structuur-, figuur- of posterbehang. De mogelijkheden zijn zeer ruim. Kremers helpt bij het maken van de meest passende keuze. Dat helpt.

Fotobehang tovert de ruimte om

Een hele muur voorzien van fotobehang tovert een glimlach op uw gezicht als dit beelden zijn van een fraai bos, een prachtige zonsondergang of wellicht een foto uit uw eigen collectie. Fotobehang geeft uw interieur een nieuwe dimensie.

Vinylbehang is volledig afwasbaar, handig met kleine kinderen in de buurt

Behang met een vinyl toplaag wordt veel toegepast in kantoren, trappenhuizen, kinderdagverblijven en verzorgingstehuizen. Daar waar de kans groot is dat er vette vingers op de muur komen, is vinylbehang ideaal. Vinylbehang is namelijk 100% afwasbaar. Het is bovendien leverbaar in rustieke en verschillende decoratieve dessins.

Vliesbehang (renovlies);vormvast behang voor nieuwbouwwoningen

Vliesbehang is gemaakt van een non-woven vlies of fleece of een combinatie van dat vlies met vinyl. Vlies is een vormvast materiaal dat geen vocht opneemt. Het krimpt dus niet en zet niet uit als het met de natte lijm in contact komt. Het is daarbij perfect naadloos te verwerken. Deze vorm van behangen gebeurt vaak in nieuwbouwwoningen.

Glasweefsel voor de perfecte wandafwerking

Glasweefsel is ondergrondversterkend, stootvast, duurzaam en camoufleert lichte onregelmatigheden in de ondergrond. Glasweefselbehang heeft een hoge duurzaamheid en is scheuroverbruggend. De eigenschappen van glasweefselbehang maken deze wandbekleding tot een veelgevraagde methode voor het afwerken van wanden in vooral nieuwbouwwoningen, bedrijfspanden en bij renovatieprojecten. Glasweefsel kan worden toegepast op nieuw of al geschilderd beton, gasbeton, schuurwerk, blauw, wit en cementpleisterwerk, spuitgips, gipselementen, gips- en kartonplaten en alle bestaande houtvezelplaten. Glasweefsel is verkrijgbaar in veel verschillende structuren. Het is bovendien af te werken met alle soorten muurverven en in iedere gewenste kleur.