Beton Cire Unique is een microcement dat bestaat uit een combinatie van cement, gemalen kiezels en zand, aangevuld met speciale kunsthars (resin). Door de toevoeging van de hars is Beton Cire Unique flexibel en bovendien supersterk. Daarnaast is Beton Cire Unique waterdicht, slijtvast, onderhoudsarm en verkrijgbaar in maar liefst 35 kleuren.

Beton Cire over tegels voor vloeren of wanden met betonlook

Een tegelvloer of tegelwand omtoveren tot een Beton Cire Unique-vloer of  Beton Cire Unique-badkamer? Beton Cire Unique kan over bestaande tegels aangebracht worden. Dit bespaart een hoop tijd en puin omdat het niet nodig is de oude tegels te verwijderen voor het aanbrengen. Daarnaast zorgen de tegelvloer of tegelwand voor een extra stevige ondergrond.

Om Beton Cire Unique over tegels aan te brengen, dient het tegelwerk goed vlak te liggen. Ook moet alles nog goed en stevig vastzitten. Gebruik de ‘kloptest’ om het tegelwerk te controleren en te checken of de tegels nog goed vastzitten. Het kan nodig zijn om de tegelvloer of tegelwand eerst te egaliseren vóór het aanbrengen van het microcement. Is de vloer of wand geschikt voor een Beton Cire-vloer of Beton Cire Unique-badkamer? Dan kan Beton Sire Unique over tegels aangebracht worden om een unieke betonlook te realiseren.

Spannend! Beton Cire op houten meubels

Wilt u uw houten meubels in een betonlook-jasje steken? Ook dan biedt Beton Cire uitkomst. U kunt het eenvoudig op hout laten aanbrengen, mits het hout goed voorbehandeld is. Dit houdt in dat het hout goed geschuurd en vetvrij gemaakt moet zijn. Vervolgens moet het hout worden voorzien van een laag primer. Daarna kunt u de Beton Cire aanbrengen op het gewenste meubel of interieurstuk. Creëer bijvoorbeeld een fraaie betonlook-eettafel of een keukenblad met betonlook. Kortom: échte eyecatchers voor uw interieur.

Beton Cire Unique-toepassingen: toepasbaar op vrijwel alle ondergronden en ruimtes

Beton Cire is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden, maar ook in veel verschillende ruimtes. Wilt u uw kantoor, winkelpand, woonkamer, badkamer, keuken of meubels voorzien van een unieke en opvallende betonlook? Met Beton Cire Unique zijn er oneindig veel mogelijkheden. Wij hebben de verschillende voordelen voor u opgesomd:

De voordelen van Beton Cire Unique: onderhoudsarm en vele toepassingsmogelijkheden

De belangrijkste voordelen van Beton Cire Unique:

  • Oneindig veel toepassingsmogelijkheden
  • Waterdicht en slijtvast
  • Hygiënisch
  • Onderhoudsarm
  • Duurzaam
  • Verkrijgbaar in maar liefst 35 kleuren
  • Unieke en opvallende betonlook van uw interieur

Vragen over Beton Cire Unique en de mogelijkheden? Vraag het aan Kremers

Bent u enthousiast geworden over Beton Cire Unique? Of overweegt u uw interieur in een betonlook jasje te steken, maar heeft u nog vragen over Beton Cire Unique? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 040 84 22 667. Wij helpen u graag op weg een prachtig interieur in betonlook te realiseren. Ook kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website.