Wat is Painting The Past-verf?

Painting the Past is een verflijn met ruim 100 kleuren van echt Nederlandse kwaliteit. Deze kleuren komen uit vervlogen jaren en brengen de sfeer van toen terug in het hier en nu. Romantische kleuren, maar ook kleuren uit oude boerderijen en kastelen. Dit heeft gezorgd voor originele kleuren die zorgen voor de sfeer die u zoekt. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger met de kwaliteit en de gebruikerseisen van nu.

Muurverf is meer dan een kleur alleen

Vroeger vonden de mensen kwaliteit erg belangrijk. Een product moest zo lang mogelijk meegaan. Dat was kostenbesparend. Tegenwoordig denken mensen zo ook steeds meer over de basis van hun interieur. Painting the Past-verf heeft prachtige basiskleuren voor uw interieur waar u jarenlang plezier aan hebt. Wanneer u gebruikmaakt van een prachtige natuurlijke kleur op uw muur, kunt u door middel van accessoires een andere look aan uw interieur geven. Door voor de kwaliteit en de prachtige rustige kleuren van Painting the Past-verf te gaan, bespaart u een hoop klustijd en geld.

Muurverf is meer dan een kleur alleen. Het is ook een bescherming voor uw muur. Daarom vinden wij bij Kremers Schilderwerken kwaliteit enorm belangrijk. De muurverf is milieuvriendelijk, duurzaam, goed afneembaar en geurloos.

Verweerd effect met Painting the Past-wax

Wanneer u die prachtige kleur dan eindelijk heeft toegebracht wilt u ook dat het goed blijft, toch? Hiervoor hebben wij de Painting the Past-wax. Deze kunt u aanbrengen ter bescherming van uw meubels of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken. Ook kunt u het toepassen op onbehandeld hout of over de ‘matte’ krijtverf. Deze ‘Paste Wax’ wordt vervaardigd naar een oud recept met toevoeging van krijt en is leverbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren.

Kleuren: de sfeermakers in uw huis

Kleur is zo belangrijk en bepalend voor de sfeer in uw huis. Het kan rust brengen of net even dat stukje speelsheid geven waarnaar u op zoek bent. Vindt u het moeilijk om de juiste verfkleur te kiezen? Ziet u door alle mooie verfkleuren de juiste kleur niet meer? Wij geven u verftechnisch advies. We vinden het belangrijk dat u de juiste kleur kiest. Het is de basis van uw interieur en enorm sfeerbepalend. Neem direct contact met ons op voor kleuradvies, of vraag een offerte aan voor uw schilderwerkzaamheden.