Kremers werkt met Painting The Past-verf

Painting the Past is een verflijn met ruim 100 kleuren van echt Nederlandse kwaliteit. De kleuren komen uit ‘vervlogen’ jaren en brengen de sfeer van toen terug in het hier en nu. Romantische kleuren, maar ook kleuren uit oude boerderijen en kastelen. Deze authentieke, originele kleuren zorgen voor de sfeer die u zoekt voor bijvoorbeeld uw woonboerderij of monumentale pand. De verven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger met de kwaliteit en de gebruikerseisen van nu.

Muurverf zorgt voor kleur, sfeer en bescherming

We kennen allemaal de hoogwaardige kwalitatieve producten van vroeger. Een product moest zo lang mogelijk meegaan en hoefde bij voorkeur nooit vervangen te worden. Tegenwoordig denken mensen steeds meer op deze wijze over de basis van hun interieur. Daarom heeft Painting the Past-verf prachtige basiskleuren voor uw interieur in de collectie. U heeft er gegarandeerd jarenlang plezier van, zonder dat de kleur in kwaliteit achteruit gaat. Wanneer u gebruikmaakt van een prachtige natuurlijke kleur op uw muur, kunt u door middel van accessoires een andere look aan uw interieur geven. Kies voor de kwaliteit en de prachtige rustieke kleuren van Painting the Past-verf en bespaar fors op klustijd en vervangingskosten.

Muurverf is meer dan een kleur alleen. Het is ook een bescherming voor uw muur. Daarom vinden wij bij Kremers Schilderwerken kwaliteit enorm belangrijk. De muurverf is milieuvriendelijk, duurzaam, goed afneembaar en geurloos.

Verweerd effect met Painting the Past-wax

Speciaal voor houten onderdelen van meubels is er de Painting the Past-wax. Deze kunt u aanbrengen ter bescherming van uw meubels of om een vergrijsd en verweerd effect te bereiken. Ook kunt u het toepassen op onbehandeld hout of over ‘matte’ krijtverf. Deze ‘Paste Wax’ wordt vervaardigd naar oud recept met toevoeging van krijt en is leverbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren. Meer weten hierover? Vraag de specialisten van Kremers gerust om een kleine demonstratie.

De juiste kleuren bepalen de sfeer; vraag Kremers om vakkundig kleuradvies

Kleur is zo belangrijk en bepalend voor de sfeer in uw huis. Het kan rust brengen of net even dat stukje speelsheid geven waarnaar u op zoek bent. Vindt u het moeilijk om de juiste verfkleur te kiezen? Ziet u door alle mooie verfkleuren de juiste kleur niet meer? Wij geven u verftechnisch én kleuradvies. Het kiezen van de juiste kleur is ongeveer allesbepalend voor het resultaat van de opknapbeurt voor uw interieur. Neem direct contact met ons op voor kleuradvies, of vraag een offerte aan voor uw schilderwerkzaamheden.