Pure and original paint

 

Pure & Original: geef je huis de allure die het verdient

Kalkverven, krijtverven en meer… Pure & Original uit België is vooral bekend van haar kalk- en krijtverven. Dit familiebedrijf combineert verven met de uitstraling van vroeger met de hedendaagse eisen van kwaliteit en toepasbaarheid. Daarbij maakt het zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke grondstoffen. Bovendien voldoen de verven aan de hoogste milieueisen. Sommige zijn zelfs 100 procent mineraal!

Kremers Schilderwerken kan alle toepassingen van Pure & Original uitvoeren. Laat u verleiden door de mooie sfeer die deze producten geven! Uiteraard geven wij u graag (gratis) kleuradvies over de toepasbaarheid.

Het totale pallet van Pure & Original omvat verven voor binnen en buiten.

We onderscheiden:

  1. Classici krijtverf is een muurverf gemaakt met natuurlijke pigmenten. Deze verf heeft een bijzonder matte en poederige uitstraling.
  2. Fresco kalkverf is een 100 procent minerale verf met natuurlijke pigmenten en een authentieke uitstraling.
  3. Marrakech Walls is een bijzondere tadelaktverf met een beton-achtige uitstraling. Deze verf geeft met verrassende toepassingen spannende mogelijkheden.
  4. Traditional Paint is een lakverf voor hout. De verf is verkrijgbaar in mat, satijn en hoogglans. Geschikt voor binnen en buiten.
  5. Floor Paint is een bijzonder sterke vloerverf voor hout en beton. Deze verf is bij uitstek geschikt voor trappen.
  6. Kalei is een mengvorm van verf en pleister. Deze verf geeft gevels een authentieke uitstraling.
  7. Classico Facade is een gevelverf die bestand is tegen weer en wind.

Wilt u meer weten over dit product? Ga dan naar de website van Pure & Original of neem direct contact met ons op voor een offerte of gratis kleuradvies over de toepasbaarheid van Pure & Original’s krijt- en kalkveren.