Muur laten texen? Texwerken door Kremers Schilderwerken

Muren texen is het aanbrengen van latex muurverf op wanden en muren. Een muur texen dient niet alleen ter verfraaiing, maar ook tot conservering en dus het behoud van een muur of wand. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk. Afhankelijk van de situatie brengen we latex muurverf ook handmatig aan met verfroller en kwast. Kremers helpt graag bij het kiezen van de juiste kwaliteit en kleur voor uw muur.

Kremers kiest altijd voor kwaliteit en duurzaamheid, dus zonder oplossmiddelen of schadelijke stoffen

De door ons gebruikte latex muurverven zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en hierdoor minder schadelijk voor mens en milieu. De verven zijn goed te reinigen en bovendien komen er bij het texwerk geen schadelijke luchtjes of stoffen vrij.

Tegenwoordig spuiten we de woning met de airless spuittechniek. Deze manier van latex aanbrengen, is streeploos en snel. De voorwaarde is wel dat de ruimte die we moeten spuiten helemaal leeg is. In sommige gevallen kiezen we er daarom voor de plafonds en wanden te texen.

Kremers kiest de kleur van texwerk naar uw wens

Kleuren en materialen kiezen gebeurt natuurlijk in overleg met de klant. Kleuren van Pure and Original, Painting the Past en Farrow and Ball hebben onze voorkeur bij texwerken. Deze kleuren geven een geweldig mooie uitstraling.

Neem vandaag contact met ons op en ontvang direct een offerte voor uw texwerk!